Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ámokfutó lövöldözött egy kaliforniai bárban, tizenhárman meghaltak

Ámokfutó lövöldözött egy kaliforniai bárban, tizenhárman meghaltak

Tüzet nyitott egy férfi a dél-kaliforniai Thousand Oaks város egyik bárjában, a lövöldözésben többen megsebesültek. A hatóságok szerint tizenhárman meghaltak, köztük maga a támadó és a seriffhelyettes is.

Szemtanúk szerint a támadó fejbe lőtte a bejáratnál álló biztonsági őrt, majd válogatás nélkül lövöldözni kezdett.

A Ventura County Star című helyi napilap úgy tudja, hogy legalább 30 lövés dördült el kevéssel éjfél előtt a Borderline Bar & Grill nevű szórakozóhelyen.

A szórakozóhelyen egyetemistáknak szervezett táncest zajlott. Többen az ablakokat kitörve próbáltak elmenekülni a támadó elől.

Az elkövető füstgránátot dobott a táncparkettre.

A rendőrség egyelőre egy elkövetőről tud, és felszólította a helyieket, hogy kerüljék el a szórakozóhely környékét. A helyszínre nagy számú rendőr- és mentőkocsi érkezett.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Borítókép:Rendőrök a dél-kaliforniai Thousand Oaks városban lévő szórakozóhely közelében, ahol lövöldözés történt 2018. november 8-án. Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson