Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kiadják Magyarországnak a gyorséttermi mosdóban erőszakoskodó afgán férfit

Kiadják Magyarországnak a gyorséttermi mosdóban erőszakoskodó afgán férfit

Kiadják az osztrák hatóságok Magyarországnak azt az afgán állampolgárságú férfit, aki szeptemberben egy belvárosi gyorsétterem női mosdójában megerőszakolt egy 21 éves lányt – írja a Ripost. Az információt a Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette.

A Zoom.hu is írt róla, hogy a Magyarországon menekült státuszúként tartózkodó fiatalember, S. B. Ahmad szeptember 9-én hajnali 3 órakor egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában “szexuális aktus eltűrésére” kényszerített egy nőt, majd elmenekült a helyszínről.

A férfi ellen nemzetközi körözést adtak ki a magyar hatóságok, és nem sokkal később el is fogták Ausztriában. Megírtuk, egy nappal később, hétfőn késő este az osztrák rendőrök Linz környékén egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és fogták el a férfit, aki azóta kiadatási őrizetben volt.

Borítókép: Az erőszakkal gyanúsított férfi / Forrás: police.hu