Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hamarosan törölhetőek lesznek az elküldött Messenger üzenetek Facebookon

Hamarosan törölhetőek lesznek az elküldött Messenger üzenetek Facebookon

Legalábbis ez olvasható az IOS, illetve Play áruházakban. A kérdés már csak az, mit jelent az, hogy törölhető?

A koncepció jól hangzik, és a Zoom.hu is írt már arról: a Facebook Messengerből nemsokára a véletlenül/megbánt üzenetek az elküldés után 10 percig törölhetőek lesznek. Az azonban már korán sem biztos, hogy mindezt hogyan valósítja meg a cég.

Ugyanis, ha a WhatsApp-hoz hasonlóan lehet kitörölni, akkor attól még, hogy meggondolatlanul irogatunk, arról a másik értesülni fog, sőt megjelenik nála az “Ezt az üzenetet törölték” üzenet, ami ugyan a tartalmat nem árulja el, de a magyarázkodást attól még nem ússzuk meg.

Viszont, ha tényleg a Gmail-hez hasonló visszavonást dobnak be frissítésnek, akkor a 10 perces visszavonási idő teljesíthetetlenül soknak tűnik. Főleg, ha értesítést is kap esetleg az illető a lezárt képernyőre, ami végképp elbizonytalanít minket: vajon tényleg hasznos lesz-e a várva várt funkció.

(via Business Insider)