Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Dobó Kata szívéhez a kukaürítésen át vezet az út

Dobó Kata szívéhez a kukaürítésen át vezet az út

Volt kapcsolatairól nyilatkozott a Nő Comment című műsorban Dobó Kata, ahol Ábel Anita, Falusi Mariann, Balázsovits Edit és Kovács Patrícia társaságában beszélték ki az őket leginkább foglalkoztató kérdéseket.

Kata, saját bevallása szerint jóban maradt az exeivel, többek között gyermeke, Szofi édesapjával is, bár nem volt mindig zökkenőmentes a barátsággá szelídülés. Arra kérdésre, miért pont ezeket a pasikat választotta azt felelte:

Az emberségük, a humoruk és az „alfa hímségük” miatt. Nagyon szeretem egy pasiban, ha a hivatásában a legjobb. Persze nem mindenkivel volt könnyű a váltás, előfordult, hogy 2–3 évig gyűlöltük és utáltuk egymást, de amikor az elmúlt, a kapcsolatunk barátivá szelídült. A gyerekem apukájával ráadásul hosszú évekre összeköt a kislányunk

– idézte a színésznőt a Bors, majd amikor Ábel Anita rákérdezett, miért szakított velük, csak annyit mondott nevetve:

Nem vitték ki a kukát.

Reméljük hallotta ezeket a szavakat Kata jelenlegi párja, Zsidró Tamás mesterfodrász is… így nem csúszik majd el a kapcsolatuk egy ki nem ürített szemetesen.

(via Bors / borítókép: MTI / Kovács Tamás)