Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bocsánatot kért Kassaitól a Manchester City támadója a megítélt 11-esért

Bocsánatot kért Kassaitól a Manchester City támadója a megítélt 11-esért

Raheem Sterling, a Manchester City támadója bocsánatot kért Kassai Viktortól, amiért a magyar játékvezető a Sahtar Donyeck elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen büntetőt ítélt miatta a házigazda angoloknak.

A találkozót Josep Guardiola esélyesebb csapata 6-0-ra nyerte meg, az ominózus esetnél, a 24. percig azonban még csak 1-0-ra vezetett, a végül háromgólos Gabriel Jesus büntetőjét követően viszont már 2-0-ra.

Sterling a helyzet kapcsán – amikor betört a tizenhatoson belülre, és már csak a kifutó kapussal állt szemben – felidézte: meg akarta emelni a labdát, de aztán nem tudja, mi történt.

“Nem éreztem kontaktot, nem találtam el a labdát. Elnézést kérek a játékvezetőtől”

– mondta a támadó, aki a földbe rúgott, és nagyot esett, Kassai pedig büntetőt ítélt. Paulo Fonseca, a vesztes ukrán együttes szakvezetője a büntetőt illetően “nevetségesnek” minősítette Kassai döntését.

(MTI)

Borítókép: Kassai Viktor játékvezető / MTI/EPA/Armando Babani