Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A szánkót jövő héten sem kell leporolni

A szánkót jövő héten sem kell leporolni

Továbbra sem jön változás, marad a csendes őszi idő, reggelenként többfelé sűrű köddel, napközben átlag fölötti hőmérséklettel.

Pénteken is többfelé párásan, ködösen indul a nap, majd napközben főként a nyugati és az északi tájakon szűrhetik fátyolfelhők a napsütést, de északkeleten tartósabban ködös tájak is lehetnek. Máshol kevesebb felhő lesz felettünk, csapadék továbbra sem várható. Északnyugaton megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 12-18 fok között alakul.

Szombaton a párás, ködös reggel után ismét sokfelé kisüt majd a nap, de felhőkből sem lesz hiány. Esni továbbra sem fog. Nyugaton, északnyugaton élénk, olykor erős lesz a déli-délkeleti szél. A legmelegebb órákban 12-19 fokot mérhetünk.

Vasárnap és a jövő hét elején is ködös reggelekre, sokfelé napos délutánokra számíthatunk, csapadék továbbra sem várható. Időnként élénk lehet a délies szél. Még mindig jóval átlag felett, 13 és 19 fok között alakulhatnak a maximumok.

(Időkép)

Borítókép: MTI Fotó/Czeglédi Zsolt