Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vizeletet kellett inniuk és csótányt enniük egy kínai cég alkalmazottainak

Vizeletet kellett inniuk és csótányt enniük egy kínai cég alkalmazottainak
  • 2018. november 7., 12:24

Büntetésként szabták ki a meglehetősen undorító és megalázó feladatokat azokra, akik nem teljesítették a hónapban előírt értékesítési számokat. Ráadásul mindemellé még egy kis korbácsolás is járt.

Sokkoló videó látott napvilágot arról, ahogy egy dekorációk gyártásával és értékesítésével foglalkozó kínai cég alkalmazottait arra kényszerítik, mindenki előtt igyanak vizeletet, majd középre állva hagyják, ahogy a vezetőjük egy övvel megkorbácsolja őket.

A csótányevésről a BBC beszámolója szerint a közösségi médiára feltöltött posztok tanúskodnak. A kínában megjelent cikkek szerint itt azonban nem állt meg a kínzás, egyeseknek a vécéből is inniuk kellett, míg másokkal ecetet nyelettek, vagy épp leborotválták a fejüket.

Egy volt ott dolgozó szerint az elején még minden normálisan működött, akkor kezdtek elfajulni a dolgok, amikor motivációs tanácsadót bérelt fel a cég.

Az érintettek azért nem mertek állítólag szólni senkinek a brutális esetekről, mert az utolsó két hónapban nem kapták meg a fizetésüket és féltek, hogy nem is fogják, ha eljár a szájuk.

Miután online futótűzként terjedt el a videó, a Kujcsou tartománybéli rendőrség három férfit vett őrizetbe.

(via BBC, Metro / borítókép illusztráció: Pixabay)