Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kegyetlen módszerrel szabadulhattak meg VV Fanni holttestétől

Kegyetlen módszerrel szabadulhattak meg VV Fanni holttestétől
  • 2018. november 7., 7:35

Egy titkos, nemrég felbukkant tanú azt állítja tudja mi lett a lány holttestével, amit egy éve hiába keresnek a rendőrök.

G. Péterrel, akit egyébként a váci börtönben tartanak fogva már a rendőrség és a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József is beszélt – tudta meg a Bors.

A csalás miatt bebörtönzött férfi szerint Fanni költözésének híre okozhatta a konfliktust B. László ls a lány között, akinek holtteste a végzetes este után egy olyan bandához kerülhetett, akik nyom nélkül eltüntetnek, egészen pontosan elégetnek bárkit.

A lap szerint a férfi biztos benne, hogy a társaság egy halottaskocsival érkezhetett a helyszínre, ahol Fanni testét súlyos milliókért cserébe átvették, hogy eltüntessék.

A társaság egy krematóriummal van kapcsolatban, ahol két hivatalos hamvasztás között, egy nem hivatalos is belefér

– magyarázta a Borsnak dr. Lichy József. Így nem csoda, hogy nem került elő a lány, hiszen a holttesteket ezer fokon égetik el. A hamvakat pedig könnyű eltüntetni. Neveket, címeket nem tudott mondani a tanú.

(via Bors / borítókép RTL Klub)