Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Elkészült az Aquaman

Elkészült az Aquaman

A James Wan által jegyzett mozival kapcsolatban az első képkockákat három hónappal ezelőtt láthattuk, ugyanis ekkor debütált a film hivatalos trailere, mi ezt kicsit hanyagoltuk, de most pótoljuk:

Aquaman – magyar előzetes #1

Megérkezett a #JasonMomoa főszereplésével készült #Aquaman első magyar előzetese. Hazai bemutató: 2018. december 20. #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: http://hu.ign.com/ * Facebook: https://www.facebook.com/IGNHungary * Twitter: https://twitter.com/ignhungary * Instagram: https://www.instagram.com/ign_hungary/

Mostanra viszont végeztek az utómunkálatokkal is, ami az ilyen látványfilmek esetében nem kevés időt vesz igénybe. Ezt hivatalos Instagram oldalán jelentette be a film rendezője, akinek korábbi munkái erősen a horror műfaja köré csoportosulnak, elég olyan alkotásokra gondolni, mint például a Démonok között, az Apáca és az első Fűrész.

A DC univerzum egyetlen idei filmjeként debütáló Aquaman december 20-án jelenik meg a magyar mozikban, és némileg szakítani próbál – legalábbis a trailer alapján – az eddigi poszt-Nolani látványvilággal. Az év végén meglátjuk, mennyire járnak majd sikerrel.

Kiemelt kép: James Wan és az Aquaman stábja / Forrás: Instagram