Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lilu ismét babát vár

Lilu ismét babát vár

Örömhírt robbantott Lilu az Instagramján! A műsorvezetőnő bejelentette, hogy újra babát vár, így négytagúvá nő családjuk.

“Sokadszorra futok neki, hogy mit is írjak most…de az érzésekről nagyon nehéz beszélni, különösen ha ekkora a boldogság….újra babát várunk…”

– írja Lilu, akinek férjével, Lacival jó pár évvel ezelőtt megromlott a kapcsolatuk, és akkor olyan időszak is volt, amikor nem tudták elképzelni együtt a folytatást. A párkapcsolati gondjaik ellenére természetesen sosem volt kérdés, hogy a kisfiuk, Dávid a legfontosabb számukra, és bármi történik, szerető, összetartó szülők maradnak, ami a nevelését illeti.

Nos, a gondjaik később rendeződtek, és most úgy tűnik, elérkezettnek tartották az időt arra, hogy a család is bővüljön. A Bors információi szerint már régebb óta szerették volna, ezért hihetetlenül boldogok, hogy teljesült az álmuk!

Sokadszorra futok neki, hogy mit is írjak most…de az érzésekről nagyon nehéz beszélni, különösen ha ekkora a boldogság….újra babát várunk… #momtobe

20.4k Likes, 558 Comments – Lilu🌴 (@lilugram) on Instagram: “Sokadszorra futok neki, hogy mit is írjak most…de az érzésekről nagyon nehéz beszélni, különösen…”

(Joy, borítókép: Lilu Facebook)