Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy furcsa üzenet után tűnt el egy 17 éves majsi lány

Egy furcsa üzenet után tűnt el egy 17 éves majsi lány

Papp Erikának pénteken veszett nyoma, azóta semmit nem tudnak a 17 éves majsi lányról – írja a Blikk. Erika Bajáról indult haza egy barátjától, Bátaszéken kellett volna másik buszra szállnia. Viszont ott a családja eddigi információi szerint egy idős házaspár autójába ült be. Az egyik barátjának írt egy üzenetet, hogy a sárga, talán Volkswagennel utazó páros éppen benzinkutat keresett és nekik próbált segíteni.

Azóta nincs semmi hír a lányról, a mobilja szombat óta ki van kapcsolva. A rendőrség is keresi a fiatal lányt. A lány testvére elmondta a lapnak, hogy a rendőrök végignézték az összes kút kamerafelvételét, de azt a bizonyos sárga autót, amit a nővérem emlegetett, sehol nem látták.

Papp Erika Fotó: police.hu

Erika kb. 155 centi magas, átlagos testalkatú. Rózsaszínű nadrágban, egy zenei együttest ábrázoló pólóban, bordó kabátban, fekete tornazsákkal tűnt el.