Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Se bugyi, se melltartó nem volt a BeleValóVilágot vezető Baukó Éván

Se bugyi, se melltartó nem volt a BeleValóVilágot vezető Baukó Éván
  • 2018. november 5., 13:46

Már az első BeleValóVilág adásán lefagyasztotta Éva az almisztikus Győzikét, akivel közölte: ruhájához nem lehet bugyit húzni.

Már a beköltözés napján több szempontból sokkolt a ValóVilág 9. szériája, mert az élő adásban elhangzott káromkodás mellett a háttérműsor két műsorvezetője is igazán odatette magát. Mást mondjuk nem, ugyanis Baukó Éváról kiderült, már az első adás alkalmával sem vett bugyit, vagy melltartót. Állítása szerint a feszülős, elegáns, szexi, csípőig felsliccelt, fekete estélyihez nem igazán passzol a fehérneműviselés.

Győzike természetesen rendes, megfélemlített férjként azonnal elhatárolódott az alul semmit nem viselő Évától, és inkább elterelte a szót arra, hogyan érzi magát manapság műsorvezetőtársa.

És ez, még csak a kezdet…
(via RTL II / fotó, Veres Viktor)