Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Schobert Norbi durván behisztizett a Csak show és más semmi forgatásán

Schobert Norbi durván behisztizett a Csak show és más semmi forgatásán

Schobert Norbi, a Tatár Csillával közösen előadott Hooligans produkciója után borult ki, a zsűri ugyanis nem úgy pontozta a produkciót, ahogy a fitnesszguru elvárta volna. 

Elgurult Norbi gyógyszere, miután meghallotta a zsűri pontjait. Csilla gitáron, Norbi pedig a dobok mögött brillírozott, produkciójukat mégis csupán 8-8 ponttal jutalmazta Badár Tamás és Tilla, míg Richter József 9, Balázs Andi a maximális, 10 pontot adott.

A reklámszünet alatt szóvá tette a pontozást, valamint Badár kártyatrükkjeit is kritizálta – mesélte az erősen hisztigyanús cselekedet részleteit a Blikknek az adást készítő stáb egyik, a neve elhallgatását kérő tagja. Csilla próbálta nyugtatni Norbit, aki azonban addigra rettenetesen felhergelte magát.

Forrás: TV2

Rengeteg munkánk volt ebben a produkcióban, ami után a zsűri nagyon lehúzott minket, főleg Csillát. Majdnem elsírta magát az értékelés után, ezt rossz volt látni. Mit kellett volna tennie, pörgetnie a gitárt?

– mérgelődött Norbi, akinek még a fülese is elment az élő adás alatt, így gyakorlatilag süketen kellett dobolnia.

Ez egy profi, képzett zenész számára is nagyon nehéz lett volna, nemhogy nekem. Nem akartam én otthagyni a produkciót, annyit mondtam, hogy legszívesebben kiszállnék, de a következő partneremre való tekintettel ezt nem fogom megtenni. Ezt a műsort azért vállaltam el, mert jó bulinak tartom. Ez nem egy tehetségkutató, hanem ismert emberek kőkeményen készülnek heteken át, hogy péntek esténként szórakoztassák a nézőket, ezért szerintem a belefektetett energiát méltatni kéne, nem pedig megalázni a másikat!

– tette hozzá, és ezzel együtt kritizálta Badár Tamás kártyatrükkjét is, mondván: egy nyolcperces, dögunalmas mutatvány csak esélyt ad a nézőknek arra, hogy másik csatornára kapcsoljanak.

(via Blikk / borítókép forrása: TV2)