Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kamera elé álltak annak a 4 éves kislánynak a szülei, akit a rendőrség szerint megerőszakolhattak Cegléden

Kamera elé álltak annak a 4 éves kislánynak a szülei, akit a rendőrség szerint megerőszakolhattak Cegléden

„Soha senki nem bántotta, mindenki figyelt rá. Mindenki vigyázott rá. Szerette mindenki. Bántani soha”

– ezt mondták az RTL Klub Fókusz című műsorában annak a kislánynak a szülei, akit a gyanú szerint néhány hete megerőszakoltak egy ceglédi munkásszállón.

Az édesanya, Krisztina és az édesapa, Lucian is azt állítja, fatális tévedés történt, a kislányt baleset érte. A román család egy ceglédi telepen él és dolgozik. A baleset napján a kislányok édesanyjukkal sétáltak kint az udvaron, amikor a négyéves Andrea “felcsimpaszkodott egy 500 kilós súlyra”.

„Láttam, hogy odaszaladt, és akkor föl akartam venni a picit. Rászóltam, hogy jöjjön vissza, mert veszélyes környéken van” – mesélte Krisztina, aki azt állítja, amikor odanézett, már csak azt látta, hogy a kislány a súlyt magára húzta. Kiabált a férjének, hogy jöjjön és segítsen, mert a gyerekre rácsúszott a súly.

„Sokkot kaptam, nem is emlékszem pontosan, hogy vettük vagy hogy billentettük át a súlyt. Csak arra emlékszem, hogy mikor még a bokája volt alatta, alányúltam, vállal megkapaszkodtam, apámmal ketten annyit billentettünk a súlyon, hogy a feleségem ki tudta húzni a súly alól”

– emlékezett vissza Lucian.

A kislánnyal azonnal kórházba rohantak, ahol kiderült, a gyerek a sérüléseken túl, vérzik, ezért felvitték kivizsgálásra a nőgyógyászati osztályra. A szülők azt állítják, az otthoni lepedő volt véres, amivel betakarták, attól, és nem a sérülés következtében vérzett. Azt is mondják, hogy velük a kórházban semmit nem közöltek, a kislányt Ceglédről átvitték egy budapesti kórházba és megműtötték a combját. A baleset után nem sokkal megjelentek náluk a rendőrök és mindenkit kihallgattak. A kislány nagybátyját többször is, hazugságvizsgálóval. A család férfi tagjaitól DNS-mintát is vettek. Majd a kisebbik, 13 hónapos kislányt elvitte a gyámhivatal.

A balesetet szenvedett kislányt kedden délután kiengedték a kórházból. A szülők őt sem vihették haza. Nem értik, mi zajlik körülöttük, és bár elismerik, jobban oda kellett volna figyelniük a kislányukra, továbbra is állítják, baleset történt.

A Fókusz kereste a rendőrséget, hogy megkérdezzék, hol tart a nyomozás és kiderült-e már, hogy megerőszakolták a kislányt vagy baleset történt. Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták az erőszak tényét, csak annyit közöltek, hogy még mindig ismeretlen tettes ellen nyomoznak. A család közben ügyvédet fogadott.

Borítókép: RTL Klub