Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Alternatív konzultációt indított Szél Bernadett

Alternatív konzultációt indított Szél Bernadett

A kormány elindított az újabb nemzeti konzultációját – Szél Bernadett kiigazította a kormány kérdéseit.

A héten indul a gyermekes családok támogatásáról és védelméről szóló nemzeti konzultáció, a posta a napokban megkezdi a kérdőívek kézbesítését – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Novák Katalin azt mondta, a kérdőíveken tíz eldöntendő kérdés szerepel, amelyekre a kormány december 21-éig várja a válaszokat. A kérdőívek kitöltésére később online is lehetőség lesz.

Megjelentek a családügyi konzultáció álkérdései

Kapjanak-e kétharmados védelmet a családtámogatások, joga van-e a gyereknek apához és anyához – ezekre kíváncsi a kormány.

Vághatta a centit Szél Bernadett ex-LMP-s elnök is, aki a kérdések megjelenése után alig egy órával kérdések megjelenése után előállt a saját kérdéseivel. Ezekben kérdésekben a független politikus a nehéz helyzetű családok, egyedülálló szülők támogatását firtatja, de kérdezne a hajléktalanságról, a magyar oktatásról is.