Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A pultosnővel erőszakoskodott a részeg vendég

A pultosnővel erőszakoskodott a részeg vendég

A személyzeti mosdó zárta be a férfi a pultost.

Az Esztergomi Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, és szeméremsértés vétsége miatt már az elkövetést követő napon bíróság elé állította azt az ukrán állampolgár férfit, aki egy női WC-be bement, onnan a sértettet nem engedte ki, és előtte a nemi szervét mutogatta – olvasható az ügyészség közleményében.

Az elkövető 2018. október 30-án, délelőtt, egy nyergesújfalui presszóban ittas állapotban látta, hogy a pultos nő a személyzeti WC-be ment, ahova kis idő múlva követte. A sértett távozásra szólította fel a férfit, aki ennek eleget tett. Ezután a férfi ismét belépett a mosdóba, az ajtót belülről az akasztóval bezárta, a nadrágját letolta és a nemi szervét a sértett előtt mutogatta.

A vádlott a szűk helyiségben a bezárt ajtó és a sértett között állt, ezért a nő nem tudta megközelíteni a bejárati ajtót. Az elkövető többszöri felszólítás ellenére sem engedte ki a sértettet, aki ekkor magához vett egy felmosónyelet, amivel elkezdte verni a vádlott fejét és a felső testét. A vádlott ekkor elfordult a pultostól, aki ezt kihasználva a bejárati ajtót kinyitotta és a helyiségből kimenekült.

Az időközben kiérkező rendőrjárőrök a vádlottat a presszóban elfogták, a nyomozó hatóság bűnügyi őrizetbe vételét rendelte el.

Az ügyészség a férfit 2018. október 31. napján az Esztergomi Járásbíróság elé állította. A bíróság az ügyészség indítványa alapján a férfit 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette, valamint 2 évre kiutasította az ország területéről. Az ítélet jogerős.