Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Fokozatosan vált az időjárás kora őszből az ilyenkor megszokottba

Fokozatosan vált az időjárás kora őszből az ilyenkor megszokottba

Vasárnap reggelre sokfelé képződik pára, köd, helyenként ködszitálás is előfordulhat, de még délelőtt is lehetnek párás, ködös körzetek. Az éjszaka képződött ködmező a Dunántúl nyugati részén délelőtt csak lassan oszlik fel, helyenként tartósan, akár délig is megmarad.

Aztán napközben folytatódik az elmúlt hetekben megszokott enyhe idő: változóan felhős-napos időre van kilátás, viszont nyugaton, délnyugaton több felhő lehet az égen, de említésre méltó csapadék nem várható. Hajnalban 6-12, délután 15-23 fokot mérhetünk. Nem lesz front térségünkben. A Baja-Tatabánya vonal mentén megélénkül a délkeleti szél.

A folytatásban sem fog egy villámcsapással elromlani az idő, azonban napról napra hidegebb levegő alakítja majd az időjárást, míg a hét első felében még 20 fok körüli nappali maximumokat mérhetünk, addig a hétvége közeledtével inkább már csak 10 fok körül fog alakulni a nappali hőmérséklet. Csapadékra a hét második felében számíthatunk majd.

(időkép)

MTI Fotó: Sóki Tamás