Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nevelőszülőkhöz került a kislány, akit a rendőrség szerint megerőszakolhattak Cegléden

Nevelőszülőkhöz került a kislány, akit a rendőrség szerint megerőszakolhattak Cegléden

Kiengedték a kórházból azt a négyéves kislányt, akit a rendőrség gyanúja alapján megerőszakolhattak Cegléden – írta a Bors. A gyermek azonban nem szüleihez került vissza, kiemelték a családból és nevelőszülőkhöz került.

A kislányt október elején szülei vitték kórházba, mert vérzett. Az orvosoknak azt mondták, egy 500 kilós súly esett a gyerekre, de a kórházban azonnal értesítették a rendőrséget, mert felmerült a nemi erőszak gyanúja. A családtagokat többször kihallgatták, a kórházban a kicsit pszichológus is vizsgálta.

A szülőknek szállást adó ceglédi telephely vezetője a Borsnak azt nyilatkozta, hogy az édesanya három hétig el sem mozdult a gyerek mellől, de mióta nevelőszülőkhöz vitték, ő sem láthatja, sőt azt sem tudja, hova került a lánya.

Bár a rendőrség minden lehetőséget vizsgál, az ügy minősítése továbbra nem változott: szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoznak, ismeretlen tettes ellen.