Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kegyetlen gyilkosság Szatmárnémetiben – apát és tehetetlen fiát ölték meg

Kegyetlen gyilkosság Szatmárnémetiben – apát és tehetetlen fiát ölték meg

Brutális módon lemészárolt egy magyar származású erdélyi férfit és annak fogyatékos, ágyhoz kötött fiát egy hajléktalan Szatmárnémetiben. 

A 74 éves nyugdíjas P. Lajos és 36 éves ágyhoz kötött és súlyosan fogyatékos fia holttestére az egyik unokatestvérük bukkant rá Szatmárnémetiben, miután egy szomszéd jelezte, hogy nagy baj lehet odabent.

A zsaruk forró nyomon, szinte azonnal keresni kezdték a hidegvérű gyilkost, ugyanis az egyik szomszéd jelezte, hogy látott egy véres árnyat elsuhanni a lépcsőházban. P. József Jánosra másnap bukkantak rá, egy, a környéken lévő lepusztult épületben húzta meg magát, úgy tudni, elfogásakor is véres ruháiban gubbasztott a düledező épületben – írja a Bors.

A 34 éves férfire a helyi rendőrség munkatársai találtak rá szerdán este a városi strand és a Szamoson átvezető vasúti híd környékén. A gyanúsított egy lepusztult épületben töltötte a gyilkosságot követő éjszakát, és azon a környéken is lakik egy barakkszerű házban, amelyet a nyomozóhatóság már le is zárt. Elfogásakor a férfi a helyi rendőröknek be is vallotta tettét. A nyomozás előrehaladtával körvonalazódik az is, hogy az elkövető és idős áldozata ismerte egymást, többször is járt a lakásban, és ugyancsak többször is hangosan vitatkozott az áldozattal – szivárgott ki az ügyészségről írta a Maszol.ro