Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Apránként akarta vendégei ételeibe csempészni haragosa holttestét egy vega étterem tulaja

Apránként akarta vendégei ételeibe csempészni haragosa holttestét egy vega étterem tulaja
  • 2018. november 3., 11:04

Sokkoló történet járja világhálót, amiben egy thaiföldi vegetáriánus étteremből indult, disznóhúsnak hitt felfedezés egy egészen Stephen King szerű, extravagáns thrillerré alakult.

Az egész akkor kezdődött, amikor pár vendég gyanakodni kezdett a felszolgált ételekre, mintha apró húsdarabokat tartalmaznának. Ez pedig ugye egy vegetáriánus étteremben már eleve több, mint furcsa. Hívatták a managert, akinél panaszt tettek és mivel nem kaptak megfelelő tájékoztatást, rendőrségi vizsgálatig fajult az ügy.

Vegetarian Restaurant Customers Find Pieces Of Human Flesh In Food

It is thought that the owner of the restaurant was trying to dispose of a body

Lehet, hogy ez volt az a pont, amit az addig kedélyesen ott fogyasztó vendégek a leginkább megbántak, ugyanis a laboratóriumi vizsgálat során kiderült:

a disznóhús szerű cafatok valójában embertől származnak.

Egy olyan embertől, aki régebben összetűzésbe keveredett a tulajdonossal.

Ezek után természetesen az egész helyet átkutatták és a konyha mögött egy tartályban felfedezték a 61 éves Prasit Inpathom holttestét. Ezt a vizsgálatot azonban már nem várta meg az étterem tulajdonosa, aki azóta is szökésben van a hatóságok elől.

A vizsgálatok végül azt is kiderítették, hogy a meggyilkolt férfi rendszeres vendége volt az étteremnek, ahol október 21-én látták utoljára. Testvérével tért be iszogatni, ekkor keveredett heves szóváltásba a tulajjal, aki többször fejbe verte egy tompa tárggyal majd hason és lábon szúrta.

A rendőrség szerint ezek után úgy akart megszabadulni a holttesttől, hogy apránként és észrevétlenül a vendégei ételébe csempészi a férfi maradványait. Azt, hogy végül tényleg fogyasztott e bárki az ilyen ételből, nem lehet tudni.

(via LAD Bible / borítókép illusztráció: Pexels)