Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A tolvaj, aki láthatósági mellényt és tanszereket lopott

A tolvaj, aki láthatósági mellényt és tanszereket lopott

Egy üllési családi házból lopott élelmiszert, kerékpárlámpát, láthatósági mellényt és tankönyveket egy helybeli férfi. A rendőrök már a bejelentés napján előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, írja a Police.hu.

A feltételezett elkövető 2018. október 29-ére virradóra rabolta ki az ingatlan kamráját, ahonnan a korábban felsoroltak mellett még fagyasztott hústermékeket és befőttes üvegeket is elvitt. A ház tulajdonosa délelőtt tett bejelentést a rendőrségen.

A helyi körzeti megbízott rövid időn belül azonosította, majd előállította a tolvajt. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A 46 éves üllési férfi gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett. Tőle a nyomozók az ellopott élelmiszerek és tárgyak jelentős részét lefoglalták.