Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kétéves kislányát használta mocskos szexjátékaihoz egy ózdi nő és élettársa

Kétéves kislányát használta mocskos szexjátékaihoz egy ózdi nő és élettársa
  • 2018. október 31., 9:48

A 29 éves I. Szilvia és élettársa J. István a nő kiskorú gyermekei előtt rendszeresen létesített szexuális kapcsolatot és a kicsiket is arra kényszerítette, hogy utánozzák őket. 

A beteg felnőttek együtt nevelték a Szilvia előző kapcsolatából született nyolcéves Eriket és a kétesztendős Laurát, akiket állathoz is méltatlan körülmények között tartottak és rendszere­sen kényszerítettek szexuális cselekményekre – számolt be a borzalmas bűncselekményről a Bors.

A szülőnek egyáltalán nem hívható páros horror körülmények között éltek a gyerekekkel. Általában ismerősöknél húzták meg magukat, vagy fűtetlen, bútorok nélküli albérletekben húzták meg magukat. A nagyobbik fiú hiába volt iskolaköteles ritkán jelent meg osztálytermében és akkoris általában ápolatlanul, éhesen. Tanárai vették észre, hogy télen a hidegtől fagyási sérülései is voltak, és a családsegítőtől kapott ruhákat a szülők az udvaron máglyán égették el.

A lap ír arról is, hogy a két pedofil számos alkalommal a két kicsi szeme láttára élt nemi életet, és arra kényszerítették az akkor 8 és 2 éves gyermekeket, hogy utánozzák őket. Ráadásul J. István a kétéves kislánnyal egy alkalommal aktust is létesített, amiről az édesanyának is tudomása volt. Mindez még 2013-ban történt, és egy évvel később végül a gyámhatóság kimenekítette őket a családból. Ezek után a nevelőszülők elborzadva számoltak be arról, hogy a kicsik meztelenre vetkőzve szexjeleneteket imitálnak.

Négy évvel később, kedden született végül ítélet a Debreceni Ítélőtáblán, ahol hiába állt elő azzal a gyerekek biolgiai anyja, hogy szeretné visszakapni gyerekeit, az elsőfokú ítéletnek helyt­adva az anyát kilenc, a férfit pedig tíz év fegyházra ítélték. Sőt, a nő szülői felügyeleti jogát még a jövőben születendő gyermekei vonatkozásában is megszüntették. Van még két gyermeke, akik szintén nevelőszülőknél élnek. Róluk sem tud semmit, még azt sem tudta megmondani, hogy az egyi­kük pontosan mikor született. – írta a Bors.

(via Bors / borítókép illusztráció: Pixabay)