Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Drámai videón a Leicester City tulajdonosának helikpoterbalesete

Drámai videón a Leicester City tulajdonosának helikpoterbalesete

A felvétel a helikopter felszállását mutatja, majd az eltűnik a stadion lelátói fölött. 

A Leicester City labdarúgóklub tulajdonosának, Vichai Srivaddhanaprabhának szombati helikopterbalesetéről megrázó felvétel került elő. A felvétel a helikopter felszállását mutatja, majd eltűnik a stadion lelátói fölött.

A milliárdos thaiföldi üzletember helikoptere a Leicester City és a West Ham 1:1-es döntetlennel végződött mérkőzése után szállt fel a klub King Power nevű stadionjának gyepéről, ám néhány másodperccel később meghibásodott, a stadion mellett lezuhant és felrobbant.

A klub a tragikus baleset után csak több mint 24 órával, az áldozatok azonosítását követően erősítette meg hivatalosan az üzletember halálát. Vichai Srivaddhanaprabha a King Power International Group nevű, bangkoki székhelyű kiskereskedelmi hálózat elnök-vezérigazgatója volt, 2010-ben vásárolta meg a Leicester Cityt 39 millió fontért.

Borítókép: Szurkolók által elhelyezett virágok és sálak a Leicester City labdarúgóklub stadionja előtt a közép-angliai Leicesterben. MTI/AP/Rui Vieira