Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

ATV: Visszaadta megbízását a pólósokat erőszakkal vádoló kislány ügyvédje

ATV: Visszaadta megbízását a pólósokat erőszakkal vádoló kislány ügyvédje

Szakértők vizsgálják annak a kislánynak a szavait, aki azt állította, hogy két vízilabdás két évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta őt – írta a héten a 24.hu. A sportolók ügyvédei az ATV Híradójának most azt mondták: ügyfeleiket még mindig nem kereste meg a nyomozóhatóság.

„Jelen ügyben sem nekem, sem az általam képviselt ügyfelemnek semmi biztos információja nincs” – mondta Hegedűs László, az egyik pólós ügyvédje. A másik sportoló jogi képviselője szintén arról beszélt, hogy csak annyit tudnak, folynak a nyomozati cselekmények.

Az ATV Híradója szerette volna megkérdezni az ügyben a kislány ügyvédjét, ám Gerencsér András még mindig elérhetetlen. A műsor úgy értesült, időközben már visszaadta a megbízást, tehát ha ez igaz, akkor már nem ő képviseli a vádakat megfogalmazó lányt.

Ő volt az, aki korábban azt nyilatkozta a sajtónak, hogy „ilyen durva ügye még sosem volt, és hogy a legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a lány története”.

Borítókép: MTI Fotó: Földi Imre