Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Összekente magát mensturációs vérével, majd befeküdt a porba a naturista nudista “Insta-modell”

Összekente magát mensturációs vérével, majd befeküdt a porba a naturista nudista “Insta-modell”

Maxinne Björk svéd naturista, nudista Instagram-sztár, leginkább azzal hívja fel magára a követői figyelmét, hogy csinos meztelenséggel fotóztatja magát a fűben, a parton, az erdőben, az avarban, a sziklák árnyékában, csatolva a képekhez magvas, bölcsnek hangzó gondolatokat. 

Állítása szerint imádja a természetet, második édesanyja az anyaföld. Viszont, mint általában az Instagramon tanítók, ő is azok körének egyike, akik már nem képesek úgy szeretni a környezetet: a fákat ,a lombokat, a fű illatát, a madárcsicsergést, a reggeli párát, a teheneket valami szexi fehérnemű és egy fotós, vagy a telefonjának kamerája nélkül. Na meg persze anélkül, hogy a készült képeket ne posztolja valamelyik közösségi oldalon.

Így szerette akkor is, amikor hirtelen felindulásból elkövetett lelki és szellemi megvilágosodás érdekében, állítása szerint összekente magát saját menstruációs vérével, majd magához ölelte a földet, azaz fogta, és beledörgölte magát a porba. Igaz, elképzelhető, hogy a valódi indok csupán az, hogy elkészüljön ez a kép:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Today after a very productive and super fun day, I just came home all emotional with lots on my minds that I just pushed a side cause I didn’t have space to deal with it in the moment. I sat down and did some deep breathing, and all of a sudden felt a strong urge to cover myself in my life-giving fluids as a woman. So without really thinking of why or anything else, I just did. Smudged it out all over my body and then rolled around naked on the grass in my garden all covered in my menstrual blood. Smelled the earth and started crying intensely. Both from happiness and sadness. After some crying I started laughing instead. I’m so happy to have my mum in my life, we both help each other to get through some rollercoasters. The family situation we are in right now is just very draining. But thats life. And exactly how it is suppose to be in this moment. Accept and love ❤

Maxinne Björk (@maxinnebjork) által megosztott bejegyzés,

Hogy aztán még több nézővel gazdagodjon a kis digitális színháza, amiben a naturista színdarabja fehérnemű termékmegjelenítést tartalmaz.

Minél tovább nézzük a képet, annál jobban azt érezzük, hogy a véres homlok és arc kicsit olyan, mintha egy ilyen kemény, fejre mért ütés eredménye lenne:

Ezt pedig azért kapta, mert mások hamis és téves testképén élősködve terjeszt élethazugságokat a megélhetése és az exhibicionista vágyainak kielégítésének érdekében.

De hát nem ez történt. Ő csak összekente magát a saját menstruációs vérével, azaz az életet adó női nedveivel, majd megölelte a földet, legalább is a kép alatt található leírás szerint, amiben kifejti, hogy az anyaföld illatától rátört a szomorúság és a boldogság egyszerre. S ebben az érzelmi kavalkádban először sírni, majd nevetni kezdett, felszabadult, szabaddá lett. Ezután megköszönte az Instagramon keresztül az édesanyját, hogy segít neki átvészelni a nehéz időket.

“Elfogadás és Szeretet”

Zárja e két szóval menstruációs képét Maxinne Björk, aki csaknem tökéletes alakkal mesél Instagram-fótival egybekötött bugyireklámjaival a testünk szeretetének, elfogadásának fontosságáról. Lényegében igaza van.

Zsír.