Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Mindenki nyugodjon meg, az új Való Világ-szereplők idén is szállítják a szemetet

Mindenki nyugodjon meg, az új Való Világ-szereplők idén is szállítják a szemetet

November 4-én indul az új Való Világ powered by Big Brother. Az biztos, hogy akik szeretik ezt a fajta trash reality-t, nem fognak csalódni – a beköltözőket elnézve minden eddiginél erősebb évadot kapunk.

Vasárnap elstartol az RTL Klub II-őn a kilencedik Való Világ, amely már a második, amit a Big Brotherrel ötvöznek. A sajtó munkatársai abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy még a műsor indulása előtt megismerhették a beköltözőket, illetve bejárhatták a reality helyszíneit. Sőt, néhány újságíró egy napot bent is tölthet az épületben, a Zoom.hu-t Pion István kolléga képviseli, akit a cikk megjelenésének pillanatában már elzártak a világ elől 24 órára.

Fotó: Veres Viktor (Kattintson a képre a galériáért!)

A sajtótájékoztatón a műsor készítői bemutatták a 2018-as Villa lakóit is – első körben heten költöznek be -, és bár nem akarunk spoilerezni, annyit nyugodtan elárulhatunk, akik szerették az előző évadokat, most sem fognak csalódni, sőt! Az már most látható, hogy a lakók többsége nem feltétlen küzd egzisztenciális problémákkal, így feltehetően elsősorban nem a 36 millió forintos főnyeremény hiányzik az életükből, hanem a bent eltöltött idő és az azzal együtt járó, könnyen szerzett hírnév.

Fotó: Veres Viktor (Kattintson a képre a galériáért!)

Lesz sok izom, műszempilla, tetkó, farok-/mellméregetés és rengeteg önimádat, valamint beköltözik Győzike 2. is – mindenki döntse el maga, hogy ez jó hír vagy sem.

Fotó: Veres Viktor (A képre kattintva galéria nyílik!)

A bemutatkozó kisfilmekből nem nagyon derült ki, hogy a rengeteg hasonlóság mellett miben különböznek a beköltöző játékosok, de aki szereti az ilyen jellegű trash-reality-t, megkapja, amire vágyik, ráadásul dupla dózisban, hisz a „megosztó személyiségek” még vlogolni is fognak az új szériában.

Fotó: Veres Viktor (Kattintson a képre a galériáért!)

A ValóVilág 9 powered by Big Brothert Nádai Anikó és Puskás Peti vezetik majd, a háttérműsort késő esténként pedig Baukó Éva és Győzike.

Fotó: Veres Viktor (A képre kattintva galéria nyílik.)

Borítókép: Veres Viktor/Zoom.hu