Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A szellemekkel szexelő nőnek egy barlangban kérte meg a kezét a kísértet pasija

A szellemekkel szexelő nőnek egy barlangban kérte meg a kezét a kísértet pasija

Amethyst Realm arról vált híressé, hogy a világon elsőként állította, hogy legalább 20 szellemmel szexelt, most azt állítja, egy kísértet megkérte a kezét. 

A lánykérés egy roppant romantikus helyen történt, az angliai Wookey Hole barlangban. Állítása szerint éppen kirándultak ő és a szellem párja, amikor kapcsolatuk kezdete óta először meghallotta a hangját.

A nő elmondása szerint mély és szexi hangja volt, és azt kérdezte, hogy

“Hozzám jönnél feleségül?”

A szellem hangja visszhangzott a barlangban, és a bolondos Amethyst fejében, aki természetesen igent mondott. Annak ellenére, hogy a halott férfi földön ragadt lelke nem térdelt le. De ezt ő megértette, mert a szellemeknek tudniillik nincs is térde.

A 30 éves nő már az esküvőt tervezgeti, ami valószínűleg elé spirituális lesz. Amethyst elmondása szerint a vőlegény szeretné, ha a gyűrűjében ametiszt ásvány is lenne. A szertartás pedig az a “kézösszekötözős” lesz, amiben a házasodó felek kezeinek összekötése a kettőjük szoros kapcsolatát szimbolizálja majd.

Amethyst Realmról, a bristoli lányról, aki már legalább 20 szellemmel szexelt már itt írtunk egyszer. A nő azt állítja, annyira jó szelemmel szexelni, hogy többet élő férfival nem is szeretne együtt lenni, sőt, ha lehet, gyermeket is inkább egy szellemtől várna.

Drukkolunk neki.

(DailyStar)