Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Mind a ketten mély érzésű emberek vagyunk” – új társra lelt Curtis

“Mind a ketten mély érzésű emberek vagyunk” – új társra lelt Curtis
  • 2018. október 29., 12:38

Majkával való viharos és botrányokkal teli szakítása után új emberrel folytatja Curtis, akivel elmondása szerint az első pillanattól egy hullámhosszon vannak. 

Emillel még az Édes élet ideje alatt ismerkedtünk meg. Hála Istennek a kapcsolatunk túlnőtt a műsoron és azóta is testvérként szeretjük egymást. Az első pillanattól kezdve éreztük, hogy egy hullámhosszon vagyunk. Nagy szereteten és tiszteleten alapuló barátság a miénk, hiszen mind a ketten mély érzésű emberek vagyunk. Szavak nélkül is érezzük egymást és egymás gondolatát, ami kincs a mai világban

– mesélte a 24.hu-nak a fejleményeket Curtis.

Hogy mennyire működik egyfajta Majka-pótlékként Emilio az már az első, 2019. április 27-én a budapesti Papp László Sportarénában megrendezett közös koncerten kiderül majd.

Itt a korábbi slágerek melett persze a frissen megjelenő közös albumuk dalaiból is válogatnak majd.

„Mind a ketten kaptunk az Istentől egy tálentumot, és ezt most itt az ideje, hogy egyesítsük. Engem nagyon inspirálnak Curtis szövegei és a világa. Régóta szerettünk volna már együtt dolgozni, és ennek most jött el az ideje. Új közös dalokkal készülünk, de természetesen felcsendülnek majd a nagy Emilio és Curtis slágerek is új köntösben”

– kommentálta a történteket a lapnak Emilio.

(via 24.hu)