Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy rendőr DNS-ét találták meg a VV Fanni-gyilkosságnál lefoglalt kötélen

Egy rendőr DNS-ét találták meg a VV Fanni-gyilkosságnál lefoglalt kötélen

Hónapokon át tartott a vizsgálat, hogy kiderítsék: kinek a DNS-mintáit találták meg azon a kötélen, amelyet VV Fanni feltételezett gyilkosának autójából foglaltak le.

Az már eddig is ismert volt, hogy Fanni és a gyanúsított DNS-mintáját megtalálták, de Dr. Brodmann Péter ügyvéd szerint volt egy harmadik minta is.

“A minta egy bűnügyi technikusé volt. Vagyis a helyszínelés alatt, teljesen szakszerűtlen módon, kesztyű nélkül megfogta az egyik, általuk perdöntőnek tartott bizonyítékot. Sőt, mondok még furcsábbat is. Van egy negyedik minta is, amiről a mai napig nem tudják, kié lehet”

– mondta a Blikknek dr. Brodmann Péter.

Dr. Lichy József, a Novozánszky család védelmét ellátó ügyvéd szerint a rendőrség nem hibázott.

„A rendőrség hihetetlen aprólékos, minden részletre kiterjedő, profi munkát végez ebben az ügyben. Úgy tudom, minden a kezükben van, hogy bizonyítsák B. László bűnösségét, sőt, még azt sem tartom kizártnak, hogy az emberölés minősített esete is szóba jöhet”

– mondta dr. Lichy József a Blikknek.