Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy nő rajtakapta a szomszédját, amint az a visító macskájával szexel

Egy nő rajtakapta a szomszédját, amint az a visító macskájával szexel

A macskatulajdonos nő azon nyomban hívta a rendőrséget, amint meglátta a szomszédját szexelni a kínjában visító macskájával a Dél-afrikai Durbanban.

Az információk szerint a macska tulajdonosa éles visításra lett figyelmes otthonában. A hang forrása szomszédos házban volt, ezért úgy döntött, “kivizsgálja” az állati hang forrását.

Valószínűleg, amint meglátta, ahogy a szomszédja meztelenül próbálja penetrálni kedvenc háziállatát, tart már el is könyvelte legrosszabb tulajdonságának a kíváncsiságot. Miután magához tért a szörnyű látványtól, azon nyomban hívta a rendőrséget.

A rendőrség azon nyomban elfogta a férfit, akinek a ruhája tele volt macskaszőrrel. A helyi sajtó információi szerint a férfit többször letartóztatták már bestialitás miatt. A szomszédok is gyakran látták macskát, vagy kutyát molesztálni.

(DailyStar)

A borítókép illusztráció. Forrás: Pixabay.com