Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“A tampon csak egy kifogás, hogy a nők a munkahelyükön is maszturbálhassanak”

“A tampon csak egy kifogás, hogy a nők a munkahelyükön is maszturbálhassanak”
  • 2018. október 29., 11:49

Ez a bájos mondat egy igen magas pozícióban dolgozó férfi vezetőnek hagyta el a száját, aki azt hitte a vizelethez hasonlóan a menstruációt is vissza lehet tartani. Egy nő pedig csak ne éljen ilyen rossz kifogással, ha egyszerűen lusta dolgozni. Különben is a tampon nem más, mint egy újabb ürügy arra, hogy a nők a munkahelyükön is magukhoz nyúlhassanak, avagy a felvilágosítás a 21. században is egy elengedhetetlen dolog… lenne. 

A Tumblr nevű blogon osztotta meg elképesztő élményét még gyakornoki éveiből az egyik felhasználó. Egy középkorú, házas, nagy befolyással bíró cégvezetőről szól és arról, hogy hiheti egy férfi 2018-ban, hogy a menstruáció csak egy piros pisi.

Már az első napokban hallottam, ahogy azt hangoztatja a férfi kollégáknak, milyen undorítónak és feleslegesnek találja a női mosdó tampon automatáit, amiket csak azért finanszíroz az állam, hogy a nők kedvükre használjanak szex játékokat a munkahelyükön is.

– kezdte a beszámolóját a lány, aki ezzel az elképesztő esettel szeretné felhívni a figyelmet arra, milyen fontos, hogy a férfiak külön is fel legyenek világosítva a női test működéséről.

Ott ültem egyik nap egy tárgyaláson és éreztem, hogy a hasam elkezd görcsölni, majd megindul bennem minden. Ki akartam kéretőzni a mosdóba, de szinte sokkolt az, amilyen választ a fickótól kaptam. Közölte, hogy tartsam vissza, nem hiszi el, hogy ezért képes vagyok megakasztani egy tucat ember munkáját. Biztosan nem megyek sehova. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy ha most nem megyek, a vér nyomot fog hagyni a szoknyámon és a széken is, amin ülök, mert ez nem egy olyan dolog, amit szabályozni lehetne.

– mesélte és látta a férfi arcán, ahogy elönti az undorral vegyes utálat.

Várjon, tehát azt mondja, ha nem megy mosdóra, akkor egyszerűen kifolyik magából??? Azt hittem ezt simán ki lehet kapcsolni.

A nő nem tudta, hogy csak ocsmány tréfa áldozata lett-e, vagy tényleg ennyire fogalmatlan a főnöke, mindenesetre már értette miért hangoztatta, hogy a tampon felesleges luxus.

(via Metro / Fotó: Halász Nóra)