Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

17 millió forintból vált nőstény sárkánnyá egy transz-fajú férfi

17 millió forintból vált nőstény sárkánnyá egy transz-fajú férfi
  • 2018. október 29., 8:34

Az 55 éves Eva Tiamat Medusa eredetileg, Richard Hernandez néven szüéetett férfiként az arizonai Maricopa megyében. Egy fiúgyermeke büszke édes… apja? Anyja? Sárkánya? Kicsit össze vagyunk zavarodva. 

Eva ráadásul kisebb vagyont, 60 ezer dollárt, azaz 17 millió forintot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy mesebeli hüllő.

Az amerikai “transzfajú” nő egy bank elnökhelyettesi posztjáról mondott le, hogy megvalósítsa nagy álmát, mikor HIV pozitívként diagnosztizálták. Ott, a halál torkában rájött, hogy korábban nem úgy élte az életét, ahogy szerette volna.

Eva, akinek az interjú óta szakálla is lett nőtt, így írta le a testmódosításait:

Nyolc szarv van a homlokomon, eltávolíttattam a füleimet, az orromat átformálták, a legtöbb fogamat kihúzták. A szemfehérjémet befestették, a nyelvemet félbevágták, az arcom teljesen tetovált, illetve karcolások és billogok vannak a mellkasomon és a csuklómon.

A nő azt állítja, a sárkány életmód iránti vágy nem hirtelen alakult ki nála: valójában azóta vonzódott a hüllőkhöz, hogy a szülei 5 éves korában elhagyták. Akkor úgy érezte, egy csörgőkígyó családban született újjá.

Két anyám van. Az egyik a szülőanyám, a másik a hüllő szülőm. Ő egy csörgőkígyó

– állítja Eva, akit egyáltalán nem érdekel, mások mit gondolnak róla, mert ez az átalakulás élete legnagyobb utazása, aminek számára alapos indoka és mély jelentése van.

https://youtu.be/E6HPdTPVJSI Merry Christmas from the Dragon Lady with love from Oblivion.

Tiamat Dragon Lady (@tiamatdragonlady) által megosztott bejegyzés,

Nemcsak kívülről néz ki úgy, mint egy sárkány – őszintén annak is érzi magát. Szerinte az emberek a többi fajhoz képest a legkárosabbak és a legtöbbet gyűlölködnek, ezért szeretett volna valami mássá válni.

Ha eltekintünk a villás nyelvétől, Eva viszonylag normális életet él. Három kutyával és egy macskával osztozik az otthonán, szeret főzni és rengeteget posztol az Instagram-oldalára.

 

(Forrás: VT)