Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lezuhant a Leicester City tulajdonosának helikoptere a stadion parkolójában – videó

Lezuhant a Leicester City tulajdonosának helikoptere a stadion parkolójában – videó

Lezuhant a Leicester City labdarúgóklub tulajdonosának, Vichai Srivaddhanaprabhának a helikoptere szombat este a csapat stadionja előtti parkolóban a közép-angliai városban.

A leicesteri rendőrség Twitter-üzenetben közölte, hogy riasztották őket és a mentőket a labdarúgóklub King Power nevű stadionjához. Egyelőre nem világos, hogy a thaiföldi üzletember is a szerencsétlenséget szenvedett helikopter fedélzetén tartózkodott-e.

A baleset a Leicester és West Ham csapatok döntetlenre (1-1) végződött mérkőzését követően történt. A BBC-nek nyilatkozó egyik szemtanú beszámolója szerint a helikopter röviddel a felszállás után irányíthatatlanná vált és úgy csapódott a földnek.

A Leicester rövid közleményt adott ki, amiben azt írják, a klub minden segítséget megad a rendőrségnek és a mentést végző szakembereknek.

A brit sajtóban megjelent felvételen a lángoló helikopter roncsát lehetett látni. (MTI)

Kiemelt kép forrása: Anis/Twitter