Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Végre! Felcsúton járt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke

Végre! Felcsúton járt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke

Elképesztő sportsikerről számolt be az MTI a Puskás Akadémia honlapja alapján. Mint írták, A Orbán Viktor miniszterelnök meghívására Felcsútra is ellátogatott szombaton Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke, aki a budapesti birkózó-világbajnokság eseményeire érkezett Magyarországra.

Akadémiánkra látogatott a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke | Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia

A Pancho Aréna előtt Orbán Viktor fogadta a világ jelenlegi legrangosabb sportvezetőjét, akinek aztán a “pincétől a padlásig” megmutatta a létesítményt Takács Mihály, akadémia igazgató köreműködésével. Körbevezette vendégét a nemrég átadott Sport- és Konferenciaközponton is. Thomas Bach érdeklődéssel és elismeréssel hallgatta akadémiánk alapítójának szavait a létesítmény történetéről és egyre szerteágazóbb tevékenységéről, a további fejlesztési tervekről.

A pfla.hu beszámolója szerint a Pancho Aréna előtt Orbán Viktor fogadta a világ jelenlegi legrangosabb sportvezetőjét, akinek a “pincétől a padlásig” megmutatta a létesítményt. Körbevezette vendégét a nemrég átadott sport- és konferenciaközponton is.

A tudósítás kitér az elnök hangulatára is, mint írják, Thomas Bach érdeklődéssel és elismeréssel (!) hallgatta Orbán Viktor szavait a létesítmény történetéről és egyre szerteágazóbb tevékenységéről, a további fejlesztési tervekről. A NOB elnökének az MTI szerint még arra is maradt ideje, hogy beszélgessen a Puskás Akadémia növendékeivel és dolgozóival is. (MTI)

Borítókép: MTI Fotó: Puskás Akadémia/ifj. Döme László