Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Négy gyermekével tűnt el egy édesanya Budapesten

Négy gyermekével tűnt el egy édesanya Budapesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 32 éves Jónás Béláné, valamint gyermekei, a 10 éves Jónás Aranka Ildikó és három kiskorú testvére eltűnése ügyében.

A nő négy gyermekével együtt 2018. október 25-én, csütörtökön ismeretlen helyre távozott a Budapest XX. kerületi lakcíméről, azóta életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Jónás Béláné 160 centiméter magas, vállig érő fekete hajú nő.

Jónás Aranka Ildikó.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Jónás Bélánét vagy Jónás Aranka Ildikót felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Borítókép fotó: Halász Nóra