Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Ma megyek be a patológiára, hogy egy utolsó puszit adjak a fiamnak”

“Ma megyek be a patológiára, hogy egy utolsó puszit adjak a fiamnak”

Portálunk is beszámolt arról a csütörtök esti balesetről, mely során Orosháza és Székkutas között vonattal ütközött egy autó egy vasúti átjáróban. A tragédiában négyen vesztették életüket.

A Bors szombati cikkében azt írja, szemtanúk szerint Sz. Sándor a tilos jelzés és a sorompó ellenére hajtott a sínekre a székkutasi átjáróban, a kocsit telibe találta a vonat. Sándor, az autóban ülő felesége, Mónika és a mögöttük ülő két 18 éves fiú azonnal szörnyethaltak. Milán és Richárd, akik kiskoruk óta barátok voltak, régóta udvaroltak a házaspár ikerlányainak. A tragédia napján a kórházban fekvő lányokat látogatták meg a szülők és a két fiú.

“Ma megyek be a patológiára, hogy egy utolsó puszit adjak a fiamnak – mondta a Borsnak Gyalog Richárd, Milán édesapja.

“Minden percben a fülembe cseng, amit egyszer mondott nekem, hogy apa, a szívem érted dobog. Próbáltam mindentől megvédeni, de nem sikerült”, nyilatkozta megtörten a lapnak az édesapa.

Richárd édesanyja azt mondta, várja a rendőrségi vizsgálat eredményét. Sz. Sándor –aki elismert testépítő – és felesége négy gyermeket hag­yott maga után. Az ikerlányokon kívül egy nagyobb fiuk és egy kisfiuk van, utóbbi súlyos genetikai rendellenességgel született, őt valószínűleg nagyobb testvére veszi magához.

Borítókép fotó: MTI/Donka Ferenc