Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A világ egyik leghíresebb kuplerájának madámja elmondta, mennyit szexelnek az “intézményben”

A világ egyik leghíresebb kuplerájának madámja elmondta, mennyit szexelnek az “intézményben”

A Sheri’s Ranch “felnőtt kikapcsolódási központ”, azaz kupleráj vezetője pontos statisztikákat közölt többek között arról, hogy időben mégis mennyi szex zajlik az épületben.

A statisztika 2017 könyvelési adataira és az ott dolgozó 134 legálisan alkalmazott szexmunkás információira támaszkodik. Az adatok elsőre megdöbbentőek. Mint kiderült:

  • A bordély prostituáltjai a tavalyi év alatt 3,641,837 percben szolgáltattak intimitást.
  • Minden prostituált átlagosan 19 napnyi időt töltött szexel a múlt évben.
  • A szolgáltatásokat igénybe vevők 78%-a volt férfi.
  • 7%-a nő.
  • További 15%-a pedig párok voltak

Dena, a kupleráj madámja elmondta, hogy a Las Vegas-i helyet egyre többen látogatják nők és párok. Míg 2014-ben az összlátogatottság 15%-a volt nő és pár, addig a tavalyi évben ez a szám már 22%-a a látogatottságnak.

További meglepő érdekesség, hogy Dena elmondása szerint a férfiak többsége nem a kufirc miatt látogatja a bordélyházat, hanem a megértő, gondoskodó barátnő “érzésért”.

“Ezek a férfiak csupán olyan társaságra vágynak, akik nem ítélkeznek felettük, amikor elmondják aggodalmaikat, vágyaikat, legbelsőbb titkaikat”

-hangsúlyozza a madám, aki elmondta, hogy szerinte az “intézmény” hajlékot ad az oda látogatóknak, ahol önmaguk lehet, megszabadulhatnak a problémáiktól, mindezt egy szerető környezetben.

Dena azt is elárulta, hogy a kuncsaftok tetemes része szereti a szado-mazot, vagy rendelkezik valamilyen fétissel, amit a bordélyban szabadjára ereszthet, vágyait kielégítheti.

(DailyStar)