Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A jövő szexjátékszere: Itt a visszabeszélő, rúzs alakú, intelligens vagina macerátor

A jövő szexjátékszere: Itt a visszabeszélő, rúzs alakú, intelligens vagina macerátor

Megbékéltünk azzal, hogy a különböző, technológiában utazó vállalatok igyekeznek mindent “okosítani”. Okosóra, okostévé, okostelefon, okostermosztát. Viszont azt nem láttuk jönni, hogy a sokszor viccből elpattintott okosvibrátor koncepcióját valaki komolyan veszi, és létrehozza az első, mesterséges intelligenciával felszerelt vagina macerátort. 

Ijesztő angol akcentussal érdeklődik az egy nagyobb rúzs méreteivel rendelkező vibrátor arról, hogy szeretnénk-e egy masszást. Na nem mintha a hagyományos masszázsra való igényt ki tudná elégíteni, de roppant kedves tőle.

A kedvesség mellett együttműködő is a Kicksarteren debütáló célszerszám: adhatunk neki instrukciókat, tölthetünk fel rá könyveket, hogy például kicsit jobban átéljük a Szürke ötven árnyalatának akciójeleneteit. Az egy vitatható téma, hogy ki mennyire szeret az éppen a genitáliáját ingerlő, élettelen eszközzel kommunikálni.

Vibease: Smart Lipstick, the world’s first AI vibrator

Dema Tio is raising funds for Vibease: Smart Lipstick, the world’s first AI vibrator on Kickstarter! The smart vibrator that will bring your pleasure to the next level and brings out your inner beauty

A termék gyártója a Vibease, aki a macerátort kommentálva elmondta, hogy a diszkréció megőrzése érdekében lett a termék rúzs alakú, viszont ez a szándék továbbra sem tesz minket diszkréten láthatatlanná, ha például a Mekiben kezdünk el vele dolgozni a sajtburger mellé.

Természetesen egy ilyen okostermék mellől nem maradhat el a telefonra telepíthető applikáció sem. A vibrátor ugyanis távirányítható. Az applikáció segítségével párunk, vagy ismerősünk, esetleg kósza, de bizalmas dugópartnerünk aranyosan “ránkrezeghet”,

sőt, ha elég ügyes, még akár We will Rock You-t is elvibrálhatja nekünk…bennünk.

Az app rendelkezik chatfunkcióval is, aminek a segítségével huncut üzeneteket küldhetünk egymásnak akár szóban is, vagy éppen leírhatjuk, hogy

“Most ne zavarj, mert maszturbálok”.

A macerátor vízálló, USB-n keresztül tölthető, az ára viszont abszolút nem olcsó. Jelenleg 79 fontot, átszámolva olyan 28 ezer forintot kóstál a magány intelligens szexjátékszere.