Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy börtönben ülő férfi tudni véli, mi történt VV Fanni testével

Egy börtönben ülő férfi tudni véli, mi történt VV Fanni testével

Novozánszki Fanni holtteste egy olyan társasághoz kerülhetett, akikről azt beszélték, ha kell, nyom nélkül eltüntetnek bárkit, mondta a lány családjának ügyvédének egy jelenleg börtönben ülő férfi.

A Blikk szerint újabb fordulat következett be a tavaly eltűnt VV Fanni ügyében. Ugyanis egy, jelenleg a börtönbüntetését töltő férfi jelentkezett a család ügyvédjénél és azt mondta, információi vannak.

„Nem sokkal korábban a rendőrségnek is jelezte, hogy perdöntő információja van arról, mi történhetett Novozánszki Fannival. Elmesélte, hogy az éjszakai életben sokan ismerik azt a férfit, akit a lány megölésével gyanúsítanak. Állítása szerint mindenki tudta, hogy rajong VV Fanniért, imádja őt, és csak magának akarja. A lány halála esetéjén felment Novozánszki Fannihoz, intim kapcsolatba kerültek, ám valami balul sülhetett el” – mondta a bulvárlapnak Lichy József, a család ügyvédje.

A szakember úgy tudja, már a rendőrség is vizsgálta a rab által elmondottakat, hozzátéve, hogy a börtönben ülő férfi szerint a lány teste egy olyan társasághoz kerülhetett, akikről az a hír járja, ha kell, nyom nélkül eltüntetnek bárkit.

Módszerük az, hogy elégetik, aztán elhamvasztják a testet.