Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Várkonyi Andrea őszintén vallott szakításáról, Kapócs Zsóka pedig hat évig küzdött, hogy anya lehessen – A nagy bulvárszemle

Várkonyi Andrea őszintén vallott szakításáról, Kapócs Zsóka pedig hat évig küzdött, hogy anya lehessen – A nagy bulvárszemle
  • 2018. október 25., 8:12

Ha reggel, akkor bulvárbetevő:

  • “Nincs új szerelmem, nem egy másik férfi miatt léptem ki ebből a kapcsolatból” – mondta a HOT magazinnak Várkonyi Andrea, aki azért döntött úgy, hogy rendbe teszi az életét, mert tavasszal elveszítette mindössze 48 éves nővérét. “Amikor megtudtam, hogy nincs többé, számomra összedőlt a világ, a gyász elnyelt, mint a fekete lyuk. Március végére borzalmas állapotba kerültem, szívritmuszavarom lett, emiatt pedig a mai napig gyógyszert kell szednem. Ezután jutottam el oda, hogy mindent újragondolok” – írja a Blikk a magazinra hivatkozva.
  • Singh Viki nehéz gyerekkoráról mesélt a Blikknek, és arról, milyen volt egy mániás depressziós anya mellett felnőni. “Édesanyám is kétszer volt a Tündérhegyen pszichoterápián, ezért sosem volt egy stabil pont az életünkben. Az egyik pillanatban még mosolygott, a másikban viszont teljesen más embert láttam magam előtt, dührohamot kapott, tört-zúzott.” 17 évesen végül elköltözött otthonról.
  • 32 évesen diagnosztizáltak Kapócs Zsókánál endrometriózist, amit egy nagyobb műtét és négy sikertelen lombikprogram követett. Közben magánélete is válságba került, de a kitartás és a szünni nem akaró vágy egy saját gyermek után végül 38 évesen elhozta hozzá a lassan hét hónapos Boriszt. Történetéről bővebben a Blikknek számolt be.
  • Indiai receptúra, heti kétszeri edzés, és a gluténmentes étkezés – sorolta a Borsnak majdnem harminc kilós fogyásának receptjét Cseke Katinka, aki ismét bomba formában van. Katinka nem titkolja, először szkeptikus volt a gyógynövényes receptúrával kapcsolatban, de három hét után elkezdte érezni a hatást.