Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Újabb sejtelmes üzenet jelent meg Majka Facebook oldalán

Újabb sejtelmes üzenet jelent meg Majka Facebook oldalán
  • 2018. október 25., 10:19

Elég egyértelmű, hogy ez is Curtisnek, az egykori zenésztársnak szól.

Csütörtök reggel egy idézettel nyitott Majka a Facebookon, miután az egykori zenésztársak szappanoperája egy keddi lemondott Curtis fellépéssel bővült. Mi is írtunk arról, hogy betegségre hivatkozva a rapper az utolsó pillanatban visszalépett a fehérvári koncerttől, ezért a zenész oldalára azonnal több komment is érkezett, amik egyértelműen Curtis drogproblémáira vezették vissza a lemondást.

„Milyen igaza volt a Majkának! Sajnos! De jó volt a buli nélküled is, nem is kellesz oda! Jobbulást a tisztuláshoz!” – szólt az egyik ilyen komment. A híresztelésekre aztán Cutris sem bírt már nyomdafestéket tűrő módon reagálni:

„K.rvára jó, hogy az ember nem lehet beteg, mert egyből kitalálják, hogy drogozom, azért nem lépek fel… Idióta f.szfejek! Minden nap 10 órákat dolgozom, és éjjelente még fel is lépek. Azért, mert egy buzeráns állított rólam valamit, mostantól nem lehetek szarul, mert ezt kell hallgatnom” – fakadt ki Curtis a Ripost szerint.

Majka aztán egy friss Facebook posztjában ma reggel ezt írta:

Életed egyik legnagyobb csapdáját akkor ásod magadnak, amikor változást vársz valakitől, akinek esze ágában sincs bármin is változtatni!

 

Ha hirtelen rosszá válsz valakinek a szemében, valószinűleg túl sok jót tettél érte – indultak a Coelhoi magasságokban szárnyaló támogató idézetek.

A kérdés már csak az, lesz ennek egyszer is vége?

(via Facebook / borítófotó: Halász Nóra)