Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Trump már meg is találta a bűnbakokat, akik miatt csőbombákat küldözgetnek

Trump már meg is találta a bűnbakokat, akik miatt csőbombákat küldözgetnek

Donald Trump amerikai elnök szerint nagyrészt a média szándékosan hamis és pontatlan hírei okozzák a társadalmi haragot az Egyesült Államokban.

Trump azután vádolta Twitter-üzenetben a fősodrú médiát, hogy csütörtökön újabb gyanús, robbanószerkezetet sejtető csomagot találtak az Egyesült Államokban, ezúttal Manhattanben, Robert de Niro színésznek címezve.

“A fősodorhoz tartozó médiának mielőbb rendbe kell raknia a ténykedését!” – írta Trump.

Rendőri források közlése szerint a csomagon, amelyet Robert de Nirónak küldtek, hasonló jelzések vannak, mint a korábban találtakon, amelyekben csőbomba volt, és amelyeket mások mellett Bill és Hillary Clintonnak, Barack Obamának és Soros Györgynek címeztek.

A csütörtöki csomagot a Greenwich Street 375 alatt, a Tribeca Filmfesztivált szervező, de Niro alapította Tribeca Film Center címén találták. A helyszín biztosítása után a New York-i tűzszerészosztag elszállította a gyanús csomagot.

De Niro korábban többször élesen bírálta Donald Trump amerikai elnököt. (MTI)

(Fotó: US President Donald Trump addresses the Face-to-Face With Our Future event at the White House in Washington, DC, on June 27, 2018. / AFP PHOTO / NICHOLAS KAMM)