Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Rohadtul fúj a szél, tegyenek követ a zsebükbe! – időjárás előrejelzés szerdára

Rohadtul fúj a szél, tegyenek követ a zsebükbe! – időjárás előrejelzés szerdára

Komolyan azt hittem, hogy visszafúj a szél az ágyamba, de azért csak legyőztem az időjárási viszontagságokat, szóval át tudom adni önöknek az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára, azaz mára szóló időjárás előrejelzését, valamint személyes jó tanácsomat:

Tegyenek követ a zsebükbe, mielőtt munkába indulnak!

Kezdetben erősen felhős vagy borult lesz az ég, de napközben északkelet felől felszakadozik, csökken a felhőzet. Átmenetileg több helyen számíthatunk esőre, záporra, legkésőbb délnyugaton szűnik meg a csapadék, és csökken a felhőzet.

Az északnyugati szél nagy területen viharossá fokozódik, délutántól mérséklődik a légmozgás, de még akkor is számíthatunk egy-egy viharos széllökésre.

A legmagasabb nappali hőmérséklet délelőtt áll majd be, és többnyire 9 és 15 fok között várható. Délutántól lehűlés kezdődik, késő este 6 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet. (via Met.hu)

Kiemelt kép: A szél fellebbenti a körgallért Ferenc pápa ruháján / Fotó: Angelo Carconi/MTI/EPA