Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Klipforgatás közben zuhant le egy repülőgép szárnyáról, és szörnyethalt Jon James kanadai rapper

Klipforgatás közben zuhant le egy repülőgép szárnyáról, és szörnyethalt Jon James kanadai rapper

Jon James 33 éves kanadai zenész, rappert egy klipforgatáson érte a halál: a levegőben, egy kis Cessna repülőgép szárnyán lépkedett, de amikor túlságosan közel került a szárny széléhez, a repülőgép megbillent és dugóhúzóba került. A rapper egy darabig a szárnyba tudott kapaszkodott, de végül kénytelen volt elengedni, viszont már nem volt ideje kinyitni az ejtőernyőjét – számolt be a szombati balesetről Jon James menedzsmentje.

A rendőrség csak azt erősítette meg, hogy halálos baleset ért „egy ejtőernyőst” Brit Columbia tartományban, Vernon közelében. A kanadai sajtó szerint a repülőgép biztonságosan földet ért.

Jon James ismert volt veszélyes mutatványairól, és tehetséges szabad stílusú síelőnek számított. Menedzsmentje adakozásra szólított fel annak érdekében, hogy a zenészt eltemethessék, utolsó számait pedig kiadhassák. (MTI)

Kiemelt kép forrása: Jon James/Instagram