Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Dobott egy „Trumpot” az utastársa mellét fogdosó férfi, de senkit sem érdekelt

Dobott egy „Trumpot” az utastársa mellét fogdosó férfi, de senkit sem érdekelt

Őrizetbe vettek egy amerikai férfit, aki egyik női utastársát fogdosta, zaklatta egy belföldi járaton, majd Donald Trumpra hivatkozott a rendőröknek. A San Francisco Gate cikke szerint a Texasból Új-Mexikóba tartó járaton utazó nő arra ébredt, hogy valaki fölemelte a pulóverét, és hozzáért a melltartója környékén – vette észre az Index.

Ez a valaki egy férfi volt, aki a mögötte lévő sorban ült. A nő ekkor még úgy volt vele, hogy biztos véletlen volt a mozdulat, de fél órával később ismét azt érezte, hogy a férfi fogdossa.

A nő ezután felállt, és számonkérte utastársát, majd kérte a légi kísérőket, hogy hadd ülhessen máshova.

A floridai férfit leszállás után őrizetbe vették, de megkérdezte a rendőröket, hogy milyen alapon teszik azt, majd nem sokkal később, már a rendőrautóban azt mondta nekik, hogy még Donald Trump elnök szerint is rendben van azt, ha egy nőt fogdosnak.
Arra a Trump-felvételre gondolhatott, ami még az elnökválasztási kampányban került elő, és arról beszél benne az amerikai elnök, hogy ha az ember híres, akkor bármit megtehet a nőkkel, a nemi szervüket is fogdoshatja.

Borítókép: MTI/EPApool/Jim Lo Scalzo