Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A műtőasztalon közölték a kirúgott szívsebész betegével, hogy a műtét elmarad

A műtőasztalon közölték a kirúgott szívsebész betegével, hogy a műtét elmarad

Már a műtőasztalon feküdt a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet elbocsátott szívsebészének betege, amikor közölték vele, hogy az operáció az orvosa hirtelen elbocsátása miatt elmarad – hangzott el az ATV Heti Napló című műsorában.

A vidéken élő hölgynek már a Budapestre való felutazás is megterhelő volt, mivel nincs autója, az anyagiakról nem is beszélve. A tervezett műtét előtt már egy héttel be kellett feküdnie a kórházba, állítja ez idő alatt „nem csináltak vele semmit”. Az operáció előtt előtti este attól rettegett, hogy meg fog halni. Hajnali ötkor ment a nővér, fertőtlenítették a testét, kapott nyugtatókat, hogy ne idegeskedjen. Dél körül kelt fel a műtőasztalon, amikor a nővér közölte vele, hogy elmarad a műtét.

A zárójelentésére azt írták, technikai okból nem került sor a műtétre. Egy másik kórházban fogják majd megoperálni, de az időpontot még nem tudják.

Borítókép forrása : MTI / Mohai Balázs