Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Szeged ismét győzni tudott Veszprémben

A Szeged ismét győzni tudott Veszprémben

A címvédő MOL-Pick Szeged 32-27-re nyert a Telekom Veszprém otthonában a férfi kézilabda NB I vasárnapi rangadóján. A szegediek márciusban bajnoki meccsen 32-31-re győztek nagy riválisuk otthonában, ez akkor legutóbb 15 évvel korábban, 2003 februárjában sikerült nekik rendes játékidőben.

David Davis, a veszprémiek új edzője nem kezdett valami jól a bajnokságban, eddig két vereség a mérlege (együttese szerdán Tatabányán is kikapott), igaz, a Bajnokok Ligájában elért egy nagy győzelmet a csapattal.

A Szeged-Veszprém rangadót március közepén rendezik.

Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged 27-32 (14-13)

Gólszerzők: Nilsson, Strlek 5-5, Ilic, Nenadic, Mahé, Mackovsek 3-3, Tönnesen 2, Gajic, Nagy L., Lékai 1-1, illetve Källman 6, Maqueda 5, Bodó, Bombac 4-4, Balogh Zs. 3, Sigurmannsson, Sostaric, Bánhidi 2-2, Sego, Canellas, Blazevic, Gabr 1-1

 

Borítókép: A szegedi Joan Canellas (j) és a veszprémi Mirsad Terzic a férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged mérkõzésén a Veszprém Arénában 2018. október 21-én.
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka