Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Új tagokkal megy tovább a Wellhello

Új tagokkal megy tovább a Wellhello

A zenekar menedzsere, Tóth Gergő a Facebookon tett közzé új információkat.

A bejegyzés szerint összeállt a zenekar mögötti új csapat. “Az elmúlt időszakban megjelent cikkek nyomán a jelen levelet aláíró, Fluor Tomival és Diaz Lacival továbbra is együtt dolgozó Wellhello csapat (TóthBalázs – szaxofon, Ferich Balázs – manager, Tóth Gergely – manager, Vincze Ferenc – technikai vezető, Busai Zsombor – fény/show, Juhász Kristóf vizuál/fény, Antal Márk – fénytechnikus, Megyeri Márton – irodai vezető, Herendi Ráhel – sajtófőnök, Lendvai Lilla – stylist, Szatai Gyula – technikus, Dobos György – biztonsági szakember, Simó Szabolcs – biztonsági szakember) véleménye az alábbi, amit szeretnénk, ha elolvasnátok.

Tomival és Lacival évek óta kitűnő baráti és szakmai kapcsolatot ápolunk. Meglepődve olvastuk a tegnapi híreket. Ekkor döntöttünk közösen, hogy szeretnénk hallatni a hangunkat. Elmondhatjuk, hogy Fluor és Diaz nagyon korrektek voltak velünk mindig, anyagilag, szakmailag és barátilag.

Kívánjuk, hogy a távozó zenészek megtalálják a nekik megfelelő zenekart. Köszönjük nekik az eddigieket! Már a jövőbe tekintünk, villámgyorsan összeállt a lelkes új zenekar. Mi pedig igyekszünk minden szakmai tudásunkkal Lacit és Tomit tovább segíteni, és az eddigi színvonalon folytatni a Wellhello sikertörténetét. Találkozunk a koncerteken!”

Mint beszámoltunk róla a Wellhello zenekarból a héten több tag is nyilvános Facebook-posztban jelezte, hogy kilépett és már nem tagja a csapatnak. Ezen felül az is kiderült, hogy a kilépések végleges oka, egy sms volt. A távozó zenészek közleménye szerint Fluor egy üzenetben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie.

Borítókép: Fluor Tomi (Karácson Tamás, j) és Diaz (Csöndör László), MTI Fotó: Bodnár Boglárka