Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Micheliszéknek már nincs esélye a bajnoki címre, Tassi Attilának ellenben igen

Micheliszéknek már nincs esélye a bajnoki címre, Tassi Attilának ellenben igen

A TCR Europe utolsó, barcelonai versenyhétvégéjének első futamát Tassi Attila nyerte, amellyel megmaradt az esélye a bajnoki címre. Michelisz Norbert csapatában, a M1RA színeiben versenyző Nagy Dánielnek ez már nem jöhet össze.

A barcelonai hétvége első futamát Tassi Attila nyerte ezzel 153 ponttal az összetettben a harmadik helyre lépett előre, s csupán egyetlen pont előnye van a szerb Dusan Borkovicnak, aki eddig 154 pontot szedett össze. Tassi Attila ezzel még akár a bajnoki címet is megszerezheti, hiszen 24 pont hátránya van az összetettet vezető Mikel Azconával szemben, s a vasárnapi futamon még 25 pontot lehet szerezni egy futamgyőzelemmel. Ez mondjuk nem lesz egyszerű, hiszen Tassi a fordított rajtrács miatt a 10. helyről indulhat holnap.

Michelisz Norbi csapatában, a M1RA színeiben versenyző Nagy Daninak ellenben elszálltak a bajnoki esélyei, mert csak a mezőnyben jött be, így a ponthátránya már 54 pont, így már a bajnoki dobogóra sincs remény. Michelisz Norbi egyébként a mostani futamon a harmadik helyet szerezte meg, míg a második Tassi mögött Borkovic lett.