Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ellátás nélkül elküldik a betegeket egy budai rendelőből

Ellátás nélkül elküldik a betegeket egy budai rendelőből

A XXII. kerületi Káldor Adolf szakrendelőben szinte pillanatok alatt elfogynak az időpontok, ezért a betegeket egyszerűen elküldik, s azt sem mondják meg, hogy hova máshova mehetnek – írja a 24.hu.

A Káldor Adolf szakrendelő a teljes XXII. kerület betegellátását hivatott megoldani. A rendszer úgy néz ki, hogy ha szakorvost kíván a beteg, és megvan hozzá a beutaló, akkor fel kell hívni a rendelőt, hogy kérjen egy időpontot a leendő páciens, amikor majd időpontot lehet kérni. Teljes a káosz, dühös, káromkodó emberek állnak az aulában, hosszú sorokban. „Tegnap hiába hívtam a betegirányítót, aztán meg hiába jöttem ide”, mondja egy idősebb férfi, „tele volt itt emberrel minden, és küldték el őket sorban, hogy nem, nem és nem”.

Amikor a lehetőségeket firtatta a lap újságírója, s azt kérdezgette mit lehetne tenni, akkor azt mondták,

írhat panaszt, de attól sem lesz több orvos, de meg lehet próbálni újra időpontot kérni, november 15-én, decemberre talán lesz majd.

Borítóképünk illusztráció